ons team staat voor u klaar

Crestcom werkt vanuit diverse kantoren in Nederland. Kies hieronder een leiderschapscoach bij u in de buurt. Bel of vul het contactformulier in voor een verkennend gesprek om de mogelijkheden voor uw organisatie in kaart te brengen.

Onze Leiderschapscoaches

Rutger Bierens de Haan

Noord-Holland

De Lairessestraat 110hs, 1017PK Amsterdam

T: 020 – 4702 653 | 06 – 47 966 656

E: rutger.bierensdehaan@crestcom.com

Rutger is al ruim 25 jaar actief in verkoop, verkoopleiding en algemeen management. Na zijn universitaire opleiding werkte hij als accountmanager voor Hilton Hotels en DHL Worldwide Express. Daarna was hij bij DHL enkele jaren als regiomanager budgetverantwoordelijk voor een vestiging met 130 medewerkers. In deze hoedanigheid gaf hij leiding aan een team van sales- en operations specialisten en voerde hij in samenwerking met management consultants een reorganisatie door. Daarnaast was Rutger assessor in het DHL Management Development Center, hetgeen zijn interesse in de ontwikkeling van medewerkers verder versterkte.

Zijn filosofie is, dat binnen ieder bedrijf medewerkertevredenheid, klanttevredenheid en bedrijfsresultaat onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden en de pijlers zijn van uiteindelijk succes. Deze gouden driehoek vormde dan ook de basis voor zijn stijl van leidinggeven.

Sinds 2002 is Rutger geautoriseerd licentiehouder van Crestcom®. Zijn organisatie is actief in de regio Noord-Holland.

Hans van de Kreeke

Betuwe

Hoofdweg 34a, 6672BH Andelst

T: 0488 – 441 625 | 06 – 28 56 24 20

E: hans.vandekreeke@crestcom.com

Hans heeft zijn bedrijfskundige achtergrond opgebouwd bij ondernemingen als Rank Xerox, Hoogovens en NedCar. In 1993 is hij als zelfstandig adviseur, en later als trainer, coach en interimmanager actief geworden binnen het MKB bedrijfsleven.

Door deel te nemen aan zijn Crestom trainingen zul je beter functioneren als manager! Met name omdat je jezelf steeds beter leert kennen, je verdieping aanbrengt in je kennis, concrete vaardigheden ontwikkelt en je eigen talenten en valkuilen onderzoekt. Je vergroot je invloed en versterkt je leiderschap omdat je werkt vanuit je persoonlijke visie en waarden. Je hanteert je eigen stijl en wordt een complete, professionele manager en effectief leider. Je vindt en houdt een grotere balans en kunt onnodige stress voorkomen. Daar zijn drie partijen bij gebaat. Jouw organisatie, jouw medewerkers en jijzelf!

En dat te zien gebeuren is wat voor Hans telt! Dat is zijn drive en zijn passie.

Bert Moerman

Midden & West-Nederland

Van Haersoltelaan 50, 3771JW Barneveld

T: 0342 – 473 981 | 06 – 46 60 60 40

E: bert.moerman@crestcom.com

Groei gaat altijd gepaard met nieuwe uitdagingen. Vanuit diverse kantoren ontwikkelen wij leidinggevenden en ondernemers die willen groeien. Die hun succes in goede banen willen leiden en die hun passie willen verbinden met effectieve processen zodat ze controle over hun business houden en alle aandacht kunnen geven aan die dingen die écht het verschil maken.

Mensen die in leidinggevende posities hebben vaak al laten zien dat ze in staat zijn om grotere uitdagingen aan te kunnen. Maar een management- of directiefunctie is bepaald geen eindstation of beloning voor bewezen diensten in het verleden. Het is een positie die je bewust aanvaardt. 

Het lijkt sommigen zo gemakkelijk af te gaan. Maar net als topsporters weten ambitieuze leiders dat topprestaties bepaald niet uit de lucht komen vallen en dat je veel moeite moet doen om in topvorm te blijven.

Wil je jezelf als leider óók blijven ontwikkelen zodat je je team of je bedrijf op koers kunt krijgen én houden? Weet je dat je ’t in je hebt maar heb je nooit de stap gezet om alles eruit te halen? Of heb je, als ondernemer, leidinggevenden in je bedrijf die nóg beter zouden kunnen presteren? Neem dan contact met ons op voor een verkennend gesprek.

Vacature

noord-nederland

secretariaat.nl@crestcom.com

T: 0342 – 473 981 | 06 -46 60 60 40

Beschik je over ruime management- en leiderschapservaring, voel je je thuis op de werkvloer én in de directiekamer? Kun je conceptueel denken en ben je een sterke communicator met een HBO of WO-achtergrond? Vind je het leuk om intensief met mensen te werken zodat zij beter kunnen presteren? Misschien is een partnership met Crestcom dan iets voor jou. Neem  contact met ons op om meer te ontdekken over de mogelijkheden bij Crestcom.

Vacature

Zuid-nederland

secretariaat.nl@crestcom.com

T: 0342 – 473 981 | 06 -46 60 60 40

Beschik je over ruime management- en leiderschapservaring, voel je je thuis op de werkvloer én in de directiekamer? Kun je conceptueel denken en ben je een sterke communicator met een HBO of WO-achtergrond? Vind je het leuk om intensief met mensen te werken zodat zij beter kunnen presteren? Misschien is een partnership met Crestcom dan iets voor jou. Neem  contact met ons op om meer te ontdekken over de mogelijkheden bij Crestcom.

Igor Croiset

Oost-Nederland

Poolmansweg 235, 7445LR Enschede

T: 06 – 12 58 22 92

E: igor.croiset@crestcom.com

Als manager en later als counselor heeft Igor bij multinationals veel internationale ervaring opgedaan. Sinds 2009 is hij zelfstandig adviseur voor onder andere de Verenigde Naties waar hij regeringen en bedrijven advies geeft op het gebied van het behalen van klimaatdoelstellingen. Zijn expertise is het implementeren van milieu-technologie op een zodanige wijze dat het management van grote ondernemingen tot en met het MKB ermee geholpen is. 

Naast zijn kennis van technische oplossingen, zet hij daarvoor vooral zijn scherpe oog voor menselijke verhoudingen in. Hij verbindt strategie en management aan een idee, de organisatie en de uitvoering. Overal ter wereld heeft Igor gezien hoe het trainen van leidinggevenden het verschil maakt in een stabiel en florerend bedrijf. Hij stelt zich daarom graag ten dienste van de persoonlijke groei van leidinggevenden: concreet werken aan de uitdagingen waarmee een bedrijf zich geconfronteerd ziet, gebruik makend van direct toepasbaar gereedschap. Dat is wat hem als ingenieur zo aanspreekt in de Crestcom-manier van werken.

Igor is na de nodige omzwervingen in de wereld weer neergestreken in het nuchtere Twente waar hij is opgegroeid. Hij geeft trainingen in Overijssel en de Achterhoek.

In drie stappen naar Succes

Wij helpen u bij elke stap van uw ontwikkeling

01

een Persoonlijke kennismaking

Tijdens de kennismaking vertellen we wat we doen en kijken we of ook uw bedrijf daar interesse in heeft.

02

volg vrijblijvend een leiderschapstraining

Om de impact voor uw bedrijf in te kunnen schatten kunt u met uw team een training bij ons volgen.

03

een weloverwogen keuze

Na het volgen van de training beslist u met uw team of voor uw bedrijf in leiderschap investeert.

persoonlijke begeleiding

Met onze meer dan 30 jaar ervaring in leiderschapsontwikkeling