Sales Booster 2021

Niemand plant om te falen maar velen falen om te plannen

Wie van ons krijgt alles zomaar in de schoot geworpen? Dat is wél wat we soms denken als we zien dat bepaalde mensen veel succes hebben.  De realiteit is meestal anders. Succes is de optelsom van veel hard werk, veel teleurstelling en van volharding, verbetering en oefening totdat hetgeen wat je graag wilt wel lukt. Het probleem bij velen, ook in de verkoop, is dat we na een paar pogingen vaak de moed opgeven. 

Maar succesvolle verkopers weten als geen ander dat teleurstelling een vast deel van hun leven is. Zij begrijpen dat ze misschien wel 9 keer ‘nee’ moeten horen voordat die ene begeerde ‘ja’ klinkt.

Het maken van goede verkoopplannen is uiterst zinvol maar niet genoeg om succes te hebben. Want succes moet je afdwingen. Iedere dag weer.

Om u op weg te helpen organiseren wij in het eerste kwartaal voor uw verkoopteam onze open Sales Booster Training. Dat is een kort maar krachtig en interactief programma om uw team uit te dagen, te motiveren én te wapenen met een aantal cruciale sales-tools. En met scherp gereedschap behaalt u de beste resultaten.

In het open programma leert uw team samen met professionals uit andere organisaties. Dit jaar verzorgen wij deze workshops, in verband met de corona-maatregelen, on-line.

Wat leer je in 2 x 2,5 uur?

1. Mindset: focus op wat je zelf wilt bereiken, niet op wat je krijgt

2. Persoonlijke Smart-doelen definiëren

3. Moeilijkheden overwinnen; positieve invloeden benutten

4. Ordenen en prioriteiten stellen

5. Bewust omgaan met schaarse salestijd

6. Je Master-Business
plan opstellen en ten uitvoer brengen

7. Waarde genereren voor je klant

8. Werken met F.A.B.'s

9. Begrijpen waarom klanten niet kopen

10. Effectief met zorgen en bezwaren omgaan

Wat is de investering?

De inschrijving voor dit programma bedraagt € 395 exclusief BTW per deelnemer bij een groepsgrootte van 5. Wanneer u meerdere deelnemers inschrijft gaat het gemiddeld tarief omlaag. Hoeveel? Dat ziet u in de webshop. Wilt u een grotere groep inschrijven of heeft u aanvullende wensen, neemt u dan even contact met ons op.

Wat zijn de toelatingseisen?

Voor dit programma gelden geen specifieke toelatingseisen. Iedereen die actief is in de verkoop (direct of ondersteunend) is van harte welkom.

Wanneer zijn de trainingen en waar kan ik mij aanmelden?

De in-housetrainingen worden in overleg met u op 2 achtereenvolgende donderdag- of vrijdagochtenden gegeven. De aanvang is om half tien en om 12 uur ronden we af

U kunt ons bellen of u kunt zich direct aanmelden via onze webshop. Geeft u daarbij aan hoeveel personen u wilt inschrijven en van ieder van het het e-mailadres i.v.m. de persoonlijke uitnodiging. Na uw aanmelding ontvangt u uw factuur. Nadat u deze heeft voldaan ontvangen uw deelnemers hun persoonlijke inloggegevens.

Eerst meer weten? Wij bellen u graag terug!